Σπύρος Καρανικόλας στον Prisma 91,6: “Το Κίνημα Αλλαγής γυρίζει σε όλη την Ελλάδα και συνδιαμορφώνει με τους πολίτες το κυβερνητικό του πρόγραμμα.”

Με αφορμή την ομιλία του σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Άρτα την Παρασκευή 08-06-2018 ο Σπύρος Καρανικόλας μίλησε στον Prisma 91,6.

Όπως είπε το Κίνημα Αλλαγής είναι το μοναδικό κόμμα αυτή την περίοδο που σε μια περίοδο πραγματικής εξωστρέφειας και επικοινωνίας με τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα και με εντολή της κ. Γεννηματά, θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα για να ακούσουμε τα προβλήματα κάθε περιοχής να τα καταγράψουμε και επειδή είμαστε σε μια περίοδο συνδιαμόρφωσης του κυβερνητικού προγράμματος, βασικός στόχος είναι να ακούσουμε τα προβλήματα και να συνδιοργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα μας.

Ο κύριος Καρανικόλας ανέφερε ότι έχει τεθεί σε δημόσιο διάλογο και η κατεύθυνση του Κινήματος Αλλαγής και η ιδεολογική του ταυτότητα, λέγοντας ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η γνήσια έκφραση του προοδευτικού χώρου η γνήσια έκφραση της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα και όλος ο κορμός των βασικών μας θέσεων έχει προοδευτικό πρόσημο, όπως για παράδειγμα η κατάθεση από την κυρία Γεννηματά συγκεκριμένων προτάσεων για την ανασυγκρότηση του Κοινωνικού κράτους που εξαιτίας των μνημονίων και των μέτρων λιτότητας που εφαρμόστηκαν από όλα τα κόμματα έχει υποστεί μια τεράστια πληγή.

Το “Κίνημα αλλαγής”  υποστηρίζει εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα για όλους τους πολίτες ώστε να αποκλείεται η δυνατότητα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού ειδικά σε όσους δεν έχουν καμία πηγή εισοδήματος.
Επίσης κατώτατη εγγυημένη σύνταξη 500 ευρώ, καθώς και επιδότηση νέων θέσεων εργασίας για τους νέους ανέργους για επιδότηση εργασίας, καθώς την φοροαπαλλαγή και φοροελάφρυσνη των αγροτών για να ξαναπάρει μπροστά ο αγροτικός τομέας κτλ.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.