Σπύρος Καρανικόλας στον Prisma 91,6: Η δημοκρατική παράταξη είναι ξανά παρούσα απαλλαγμένη αυτή την φορά από κατεστημένες λογικές.

Τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις προσυνεδριακές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής, σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας.

 

Η δημοκρατική προοδευτική παράταξη είναι ξανά παρούσα, ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι με τον πολιτικό μας λόγο ξανά πρωτοπορούμε, ωστόσο αυτό δεν ήταν αυτονόητο το προηγούμενο διάστημα, καθώς χρειάστηκε πολύς κόπος, υπομονή και επιμονή από όλους τους συμμετέχοντες, για να ενωθούν οι κατακερματισμένες δυνάμεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς και κυρίως να κλείσουν οι πληγές που χώρισαν αυτές τις δυνάμεις, να αφήσουμε όλα αυτά πίσω και να προχωρήσουμε μπροστά.

Σε όλη αυτή την διαδικασία ήταν καθοριστικής σημασίας που πρωτοβουλίες που  ανέλαβε  όλο αυτό το διάστημα η κυρία Γεννηματά, καθώς κατέληξαν τον Νοέμβριο ως επικεφαλής του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς με 212.000 συμπολιτών μας, παρά τις Κασσάνδρες έστειλαν ένα ηχηρότατο μήνυμα, απέναντι στην παραπαίουσα κυβέρνηση του Τσίπρα-Καμμένου και απέναντι στον κίνδυνο παλινδρόμησης της δεξιάς παράταξης.

Το ιδρυτικό συνέδριο ξεκινά και πρόκειται για ένα συνέδριο αναγέννησης της Κεντροαριστεράς, ένα συνέδριο για να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα πλειοψηφίας που θα αφορά όλους τους προοδευτικούς πολίτες.

Για αυτό όλοι προσπαθούμε όπως είπε να διαμορφώσουμε το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, απαλλαγμένο αυτή την φορά από τιε κατεστημένες λογικές και με μια μεγάλη αποφασιστικότητα και όραμα όσον συμμετέχουν για την δημιουργία ενός προοδευτικού προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας.

Ακούστε όλη την συζήτηση, αλλά και τον σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων.

 

 

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.