Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά των Επιταφίων στην Πρέβεζα

Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά των Επιταφίων στην Πρέβεζα

Εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Μ. Παρασκευής στους ιερούς ναούς της πόλης της Πρέβεζας για την κορύφωση του θείου δράματος με την αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου.

Στη συνέχεια πλήθος πιστών από όλες τις ενορίες της πόλης, με κεριά στα χέρια, ψέλνοντας πένθιμα εμβατήρια, συνόδευσαν τους επιταφίους στην Πλατεία Ανδρούτσου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.

Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος στο μήνυμά του, αναφέρθηκε ατη θυσία του Ιησού και στο βαθύτερο νόημα αυτών των ημερών και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς καλή Ανάσταση ενώ και φέτος φαναράκια αφέθηκαν στον ουρανό.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20948 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.