Σε εξέλιξη η φωτιά στην χωματερή Λευκάδας-ΑΝΑΝΕΩΣΗ-

Σε εξέλιξη η φωτιά στην χωματερή Λευκάδας-ΑΝΑΝΕΩΣΗ-

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Σε επικοινωνία του Lefkadatoday με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σέρβο έκανε λόγο για περίεργη κατάσταση και πιθανότατα η φωτιά να ελεγχθεί σε λίγη ώρα. Η φωτιά είναι χαμηλά καεί κλαδιά και ακόμα δεν έχει αρχίσει να καίει σκουπίδια. Αυτή την στιγμή βοηθάνε και πυροσβεστικά μηχανήματα αλλά και πολλά μηχανήματα του δήμου για επιχωμάτωση με την φωτιά να έχει περιοριστεί από την μια πλευρά και αν περιοριστεί από την άλλη σε λίγο θα σβήσει.

 

Φωτιά στην χωματερή Λευκάδας είναι σε εξέλιξη. Στο σημείο βρίσκονται τρία οχήματα της πυροσβεστικής με δέκα άνδρες, οχήματα του δήμου Λευκάδας και ιδιώτες που κάνουν προσπάθειες προκειμένου να τη σβήσουν… “Είναι περίεργο το ότι τέτοια ώρα πήρε φωτιά”, είναι τα πρώτα λόγια του δημάρχου, Κώστα Δρακονταειδή που βρίσκεται στο σημείο στο Lefkadapress.

 

Φωτό:lefkadapress

 

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20948 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.