Σε αργία ενός έτους ο γιατρός Θανάσης Καραγιάννης. Δηλώσεις διοικητή νοσοκομείου στο Left.gr

Σε αργία ο χειρουργός από τη Λευκάδα

Όπως ανέφερε στο Left.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας, Βησσαρίωνας Μίχας, με απόφαση του υπουργείου Υγείας τέθηκε σε αργία για 1 χρόνο και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη ένας ακόμα γιατρός που «έγραφε» συνταγές επιθεμάτων χρησιμοποιώντας την ίδια φωτογραφία και βεβαίωνε παθήσεις από διαβήτη σε δεκάδες ασθενείς.

Πρόκειται για τον χειρουργό Θανάση Καραγιάννη που υπηρετεί στο νοσοκομείο Λευκάδας απ’ το 2002. Οι παραβάσεις έχουν διαπιστωθεί από κλιμάκια του ΕΟΠΥΥ (ΥΠΕΔΥΦΚΑ).  «Κατηγορείται και ο συγκεκριμένος χειρουργός , όπως και άλλοι σε άλλα νοσοκομεία, ότι χρησιμοποιούσαν την ίδια φωτογραφία έλκους σε διαφορετικούς ασθενείς στις συνταγογραφήσεις και βεβαίωναν παθήσεις που δεν είχαν οι ασθενείς», επαναλαμβάνει ο κ. Μίχας, ο οποίος είχε θέσει σε αναστολή καθηκόντων τον συγκεκριμένο χειρουργό πριν λίγες ημέρες (εδώ η απόφαση).

«Η αντιμετώπιση της διαφθοράς είναι ύψιστη προτεραιότητα τόσο δική μου όσο και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας», σημειώνει στο Left.gr ο κ. Μίχας προσθέτοντας: «Εμείς έχουμε στόχο να καθαρίσουμε την ήρα από το στάρι. Υπάρχουν πάρα πολλοί έντιμοι γιατροί που δίνουν τη μάχη καθημερινά, υπάρχουν όμως, δυστυχώς, και μερικοί που χρησιμοποιούν με άνομο τρόπο τη θέση που κατέχουν στο δημόσιο σύστημα Υγείας. Αυτό πρέπει να τελειώσει!».Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.