Πρόταση Μπούρη σε Τσακαλώτο να εγκατασταθεί το Επιμελητήριο στο παλιό τελωνείο

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 στο Επιμελητήριο Πρέβεζας με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπούρη, τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Κοτσίνη, το Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Κώνστα και τον εκπρόσωπο στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου-Ηπείρου και Ιόνιων Νήσων κ. Αντώνιο Ζαπουνίδη.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ.Μπούρης, τόνισε:

“Έγινε αναφορά στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε σαν Επιμελητήριο, κάναμε αναφορά στα προβλήματα των επιχειρήσεων, υψηλή φορολογία με τους συντελεστές οι οποίοι δεν επιτρέπουν σε κανέναν να επενδύσει, μεταφέραμε τα προβλήματα, γνωστοποιήσαμε την πρόταση μας αναφορικά με το παλιό τελωνείο να εγκατασταθεί ο χώρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, επίσης δηλώσαμε στον κ. Υπουργό, να δημιουργηθεί ένα ακόμη τμήμα ΤΕΙ προκειμένου να βοηθηθεί η πόλη, έτσι ώστε να μπορέσει “ν’ανασάνει” κυρίως του χειμερινούς μήνες.

Η συζήτηση συνεχίστηκε όσον αφορά τη νέα επιμελητηριακή νομοθεσία, διαφαίνεται ότι ο νέος νέος 24/97 είναι προς το καλό των Επιμελητηρίων, ζητήσαμε για τα Επιμελητήρια από τη στιγμή που είναι ένας φορέας ο οποίος έχει δομή και υπόσταση μπορεί να αναβαθμιστούν, να γίνει στα πρότυπα των Ευρωπαικών Επιμελητηρίων ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες και αυτός είναι ο σκοπός μας. Από εκεί και πέρα ενημερώσαμε τον κ.Τσακαλώτο για τα δύο προγράμματα τα οποία διαφαίνεται ότι τα έχουμε εξασφαλίσει, επιπλέον μεταφέραμε την πεποίθηση μας στον κ.Υπουργό, ότι το αεροδρόμιο του Ακτίου μπορεί να πρωτοστατήσει και να αλλάξει την ευρύτερη περιοχή”.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23897 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.