Πρωταθλητής κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Πρωταθλητής κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Έτσι και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας κατάφερε μετά απο αρκετά χρόνια να είναι πρωταθλητής κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ νικώντας τον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων ετών Ηρακλή Ιωαννίνων.
Το αποτέλεσμα του πρώτου τελικού με 3-2 σετ υπέρ του Φιλαθλητικού μέσα στο ΔΑΚ Πρέβεζας δεν εφησύχασε τον προπονητή Γ.Ναζόπουλο και τα κορίτσια της ομάδας του.
Έτσι στον δεύτερο τελικό στο ΔΑΚ Ιωαννίνων έδειξαν από την αρχή ποιός είναι ο πρωταγωνιστής μην αφήνοντας στην ομάδα του Ηρακλή περιθώριο αντίδρασης νικώντας με 3-1 σετ(25-23,25-22,22-25,25-17) αποτέλεσμα που δεν αποτυπώνει την πραγματική διαφορά των 2 ομάδων.
Το περιμέναμε χρόνια αυτό και ήταν αναμενόμενο είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Γ.Ναζόπουλος. Εργαστήκαμε σκληρά όλη την χρονιά για αυτή την στιγμή παίξαμε καλό βόλεϋ με ψυχή και αποδείξαμε ποιος είναι ο καλύτερος. Τα ένσημα αξίζουν σε όλους,αθλήτριες ,διοίκηση ,φιλάθλους.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια που πίστεψαν στην νίκη και σε μένα προσωπικά.Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε τις ημερομηνίες για τα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20948 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.