Προετοιμασίες και σε τοπικό επίπεδο για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής – Ο Δημήτρης Λούπας στον Prisma 91,6

Σε διαδικασία προετοιμασίας για το συνέδριό του που θα γίνει στα μέσα Μαρτίο βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγή και στην Πρέβεζα.

Στην Πρέβεζα ως μέλη της Νομαρχιακής Ο.Ε.Σ. ορίστηκαν οι εξής:
Από το ΠΑΣΟΚ ο Θεόφιλος Κετίκογλου, από το ΚΙΔΗΣΟ ο Φώτης Ζέρβας, από την ΔΗΜΑΡ η Χριστίνα Συγκούνα, από το ΠΟΤΑΜΙ ο Φώτης Σγουρός, από την Φώφη Γεννηματά ο Γεώργιος Πάντης , από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Φώτης Καρασαβίδης και από τον Γεώργιο Καμίνη ο Δημήτρης Λούπας.
Υπεύθυνος των εκλογικών διαδικασιών για όλη την Ελλάδα είναι ο δικηγόρος Αντώνης Βγόντζας.

Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής για το συνέδριο του κινήματος στο ν Πρέβεζας κ Δημήτρης Λούπας μιλώντας στον Prisma 91,6 ενημέρωσε στα μέλη και τους φίλους του χώρου για τον τρόπο με τον οποίο το επόμενο διάστημα θα οργανωθεί ο χώρος.

“Το κίνημα αλλαγης οδηγείται σε ένα συνέδριο με στόχο αναβάθμιση και στο εκλογικό σώμα αλλά και στο εσωτερικό του. Πάρα πολλοί είναι αυτοί που συνθέτουν το κίνημα άνθρωποι που αναφέρονται στην κεντροαριστερά, άνθρωποι που θέλουν να αλλάξει το θα πρέπει να συμμετέχουνπολιτικό σκηνικό της χώρας σε μία προσπάθεια ερωτική. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια αυτά η κεντρική οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου και στην Πρέβεζα όρισε την τοπική οργανωτική επιτροπή.
Θα πρέπει να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι στις διαδικασίες αυτές έτσι όσοι θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να γραφτούν στο κίνημα αλλαγής μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου. Όσοι συμμετείχαν στις εκλογές για τη Δημοκρατική συμπαράταξη θεωρούνται ήδη μέλη. Στη συνέχεια στις 4 Μαρτίου θα γίνουν εκλογές των συνέδρων (με διαδικασία μονοσταυρίας).”

Ακούστε τι ανέφερε ο Δημήτρης Λούπας στον Prisma 91,6:

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23925 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.