Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: με θέμα “Συνεργασία με τις εταιρίες EXPEDIA , TRIVAGO και GTP”

Με την έναρξη της νέας χρονιάς 2018, η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας προέβη σε μια νέα δράση για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος και την επιμόρφωση των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων και του προσωπικού αυτών. Η δράση αφορά στην συνεργασία με τους παρόχους EXPEDIA , TRIVAGO και  GTP, οι οποίες είναι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς, όπου προβάλλουν αλλά και προωθούν τα καταλύματα της Περιφέρειάς μας και την περιοχή μας με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων.

Η ημερίδα έγινε σήμερα Τετάρτη 31/01/2018 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα Συνεδρίου του Ξενοδοχείου Margarona Royal στην Πρέβεζα, με μεγάλη συμμετοχή ξενοδόχων  και  Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων. Από τις 12:00 – 17:00 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και εγγραφές σε όποιο κατάλυμα δεν είχε έως σήμερα συνεργασία μαζί τους.

Ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Π.Ε Πρέβεζας κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης μας είπε τα εξής: « Η προσπάθεια της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας συνεχίζει πολύ δυναμικά για το 2018. Πλέον είμαστε σε συνεργασία με δυο πολύ μεγάλες εταιρίες παγκοσμίου βεληνεκούς και μηχανές αναζήτησης για τις online κρατήσεις την EXPEDIA, την TRIVAGO και την GTP. Έχει έρθει επιτελείο έξι ατόμων από την Αθήνα για να υποστηρίξουνε και να γίνει μια ενημέρωση και μια κατάρτιση στους ανθρώπους που έχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα εδώ στην περιοχή μας. Να ευχαριστήσουμε πολύ για την τιμή που μας έκαναν. Όπως και να ευχαριστήσουμε και τους γειτονικούς νομούς που έχουν έρθει από Λευκάδα, Ιωάννινα, Άρτα, Σύβοτα, Θεσπρωτία. Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε και να δουλεύουμε συλλογικά και σίγουρα θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη σεζόν που μας έρχεται και για τις επόμενες περιόδους. Έχουμε θεωρώ τα πάντα σαν τουριστικός προορισμός και σαν νομός, από παραλίες, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, λιμάνια, αεροδρόμια, οδικούς άξονες, καλή παροχή υπηρεσιών, καλές τιμές  και ποιότητα.

Η σημερινή ημερίδα ήταν για όλους. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει και να πάρει τις πληροφορίες. Δεν έχει να κάνει ποσοτικά με τον αριθμό των δωματίων. Θα πρέπει να προβληθούνε όλοι και σαν περιοχή. Ούτε εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε μόνοι μας σαν ξενοδόχοι ούτε οι εταιρίες αυτές μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ξενοδοχεία. Άρα, η συμμετοχή είναι πολύ θεμιτή και σίγουρα όσοι περισσότεροι είμαστε φαινόμαστε και πιο δυνατός προορισμός.

Υπάρχει  μεγάλη ανταπόκριση από τους ξενοδόχους στην προσπάθεια αυτή που γίνεται. Ήδη έχουν πάρει οι εταιρίες αυτές όλα τα e-mail των ξενοδόχων, όπου θα υπάρξει και μεταξύ τους επικοινωνία μετά για συνεργασίες.

Θα υπάρξουν και άλλες δράσεις. 9-12 Φεβρουαρίου θα είμαστε στην Αθήνα στην έκθεση Horeca. Έχουμε τη δράση με το Ελληνικό πρωινό, το Πρεβεζάνικο πρωινό σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων. Από αυτή τη δράση θα δείξουμε τη δυναμική των τοπικών μας προϊόντων και τις παροχές που έχει ο τόπος μας. » 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23287 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.