Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από την ΕΠΣ Π-Λ

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL στην Πρέβεζα, η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τους παρευρισκόμενους να ανταλλάζουν ευχές για το νέο έτος για καλή ποδοσφαιρική χρονιά μέσα σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο  Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος Ευάγγελος, όπως και άλλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Επίσης παρευρέθηκαν  ο Βουλευτής Σύριζα Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο Βουλευτής Ν.Δ Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ.   Θοδωρής Χαλικιάς,    ο Βουλευτής Λευκάδας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κ. Θανάσης Καββαδάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θωμάς Κάρτσακλας ,ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λευκάδας κ. Σπύρος Πολίτης, ο διαιτητής Super League  κ. Θάνος Δημήτριος, μέλη της ομοσπονδίας και Πρόεδροι άλλων Ενώσεων.

Αφού έκοψε την πίτα ο πατήρ Δημήτριος της Ενορίας του Αγίου Θωμά μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλα, ακολούθησαν ομιλίες από τους παρευρισκόμενους και βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες.

Βραβεύτηκαν οι εξής: κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Ιωάννης Γέρος(επί σειρά ετών γραμματέας στην Ένωση και τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο αείμνηστος Πρόεδρος του Απόλλων Πάργας Γιάννης Κλοτσώνης, οι διαιτητές Ρούσος-Μπεκερτζής Νικόλαος και Ποντίκης Κων/νος, η μεικτή ομάδα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Π-Λ για την διάκρισή της, ο προπονητής κ. Χρήστος Ντούρος, 6 αριστούχοι αθλητές- μαθητές, η  Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» και οι διοργανωτές του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Δείτε περισσότερα στο GoSports.grΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.