Πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του επιταφίου στο Κοιμητήριο της Πρέβεζας

H ακολουθία του Επιταφίου θρήνου πραγματοποιήθηκε σήμερα Μ.Παρασκευή και ώρα 6 το απόγευμα στον Ναό του Αγίου Χριστοφόρου στο Κοιμητήριο Πρέβεζας .

Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος.

Η ακολουθία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή πιστών, ενώ τον Επιτάφιο μετέφεραν μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας.

Εν τω μεταξύ για δεύτερη χρονιά φέτος η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κάνοντας πράξη το πραγματικό μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου θα τελέσει μεταξύ άλλων στις 10 το βράδυ του Μ. Σαββάτου και Αναστάσιμη Λειτουργία στο Κοιμητήριο Πρέβεζας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 223 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.