Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στo Μεσοπόταμο (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Τ.Κ Μεσοποτάμου του Δήμου Πάργας σήμερα Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 10.30 το πρωί από τον Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Κωσταντίνου Καρακατσιανόπουλου.

Σε δηλώσεις του  ο Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Βασίλειος Παπαδιώτης, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας το οποίο, με τις συντονισμένες ενέργειες όλων των φορέων, γίνεται πράξη. “Οι βασικές υποδομές για την λειτουργία του σταθμού έχουν καλυφθεί και μέρα με τη μέρα η κατάσταση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο” τονισε ο κ.Παπαδιώτης, υπογραμμίζοντας ότι με τον συντονισμό και των ασθενοφόρων από τα Κ.Υ της περιοχής, θα επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην παραλιακή ζώνη.

Το ΕΚΑΒ θα στεγαστεί σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος της Πάργας και αποτελείται από αίθουσα συσκέψεων, τρία δωμάτια και βοηθητικό χώρο υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., διαθέτει σύνδεση με νερό, ρεύμα και internet, μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, ενώ έχει άμεση πρόσβαση στην παραλιακή Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Πρέβεζας .

Το “κόψιμο” της κορδέλας έκανε ο Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, ενώ, μεταξύ άλλων, το “παρών” έδωσε ο Βουλευτής Σύριζα Ν.Πρέβέζας, Κώστας Μπάρκας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Στράτος Ιωάννου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Μιχάλης Σπυρέλης κ.α.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.