Πρέβεζα: Σύσκεψη φορέων για let’s do it Grecce

Σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης “LETS’ DO IT GRECCE” που  υλοποιείται  σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη  19 Απριλίου και ώρα 17.30 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού  Συμβουλίου  Πρέβεζας.  Ο Δήμος της  Πρέβεζας  ο οποίος συμμετέχει-μέσω της δυναμικής παρουσίας των  φορέων του στην   περιβαλλοντική δράση  ανελλιπώς από το 2012-φιλοδοξεί και φέτος να   αναδείξει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο εθελοντισμός στην προστασία του περιβάλλοντος. Για φέτος  θέτουμε τον πήχυ ακόμη πιό ψηλά  και αποδεικνύουμε πρώτα  στους εαυτούς μας και μετά στους γύρω μας ότι  κάθε μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη στον πλανήτη  που μας φιλοξενεί. Οι δράσεις που προβλέπεται  να γίνουν και στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούν (σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι , ομάδες πολιτών κλπ) είναι καθαρισμοί ακτών, χώρων πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και γενικότερα  σημείων που καθημερινά φιλοξενούν τις δραστηριότητές μας.

Ο Δήμος της Πρέβεζας  θα είναι και φέτος αρωγός   παρέχοντας τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (γάντια, σακκούλες κλπ.).

Σας περιμένουμε όλους!

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.