Πρέβεζα: Σύσκεψη φορέων για let’s do it Grecce

Πρέβεζα: Σύσκεψη φορέων για let’s do it Grecce

Σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης “LETS’ DO IT GRECCE” που  υλοποιείται  σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη  19 Απριλίου και ώρα 17.30 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού  Συμβουλίου  Πρέβεζας.  Ο Δήμος της  Πρέβεζας  ο οποίος συμμετέχει-μέσω της δυναμικής παρουσίας των  φορέων του στην   περιβαλλοντική δράση  ανελλιπώς από το 2012-φιλοδοξεί και φέτος να   αναδείξει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο εθελοντισμός στην προστασία του περιβάλλοντος. Για φέτος  θέτουμε τον πήχυ ακόμη πιό ψηλά  και αποδεικνύουμε πρώτα  στους εαυτούς μας και μετά στους γύρω μας ότι  κάθε μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη στον πλανήτη  που μας φιλοξενεί. Οι δράσεις που προβλέπεται  να γίνουν και στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι το επιθυμούν (σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι , ομάδες πολιτών κλπ) είναι καθαρισμοί ακτών, χώρων πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και γενικότερα  σημείων που καθημερινά φιλοξενούν τις δραστηριότητές μας.

Ο Δήμος της Πρέβεζας  θα είναι και φέτος αρωγός   παρέχοντας τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (γάντια, σακκούλες κλπ.).

Σας περιμένουμε όλους!

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20979 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.