Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 η επίσκεψη του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Πρέβεζα.

Η επίσκεψη του Υπουργού ξεκίνησε από την ΑΕΝ Ηπείρου ο οποίος υπογράμμισε την επίλυση του προβλήματος της σίτισης των σπουδαστών, την ενίσχυση των εγκαταστάσεων με υποδομές και  εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ προανήγγειλε για το αμέσως επόμενο διάστημα  την έλευση τεχνικού κλιμακίου το οποίο θα  αναβαθμίσει το εστιατόριο και τους κοιτώνες.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ν. Πρέβεζας  του ΣΥΡΙΖΑ κ.  Κωνσταντίνο Μπάρκα, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ευάγγελος Γιαννουλάτος, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  κ. Ευάγγελος Συγκούνας, ο Λιμενάρχης Πρέβεζας  κ. Παύλος Τιφτικίδης καθώς  και φορείς που δραστηριοποιούνται  στον χώρο του λιμανιού.

Σε δηλώσεις  του ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας  χαρακτήρισε εποικοδομητική την συνάντηση   χαρακτηρίζοντας  ως ζητήματα πρώτης προτεραιότητας την ολοκλήρωση του Μάστερ Πλαν και την ανάπτυξη της Ανατολικής πλευράς του λιμανιού, την αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου και την ενίσχυση των κρηπιδωμάτων του  παραλιακού μετώπου, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία  και τους τοπικούς φορείς. Μάλιστα έως το τέλος του χρόνου θα γίνει συνάντηση  προκειμένου να  διαμορφωθεί  συγκεκριμένο  πλαίσιο χρηματοδότησης και χρονοδιαγραμμάτων για την υλοποίηση των έργων.

Μετά την σύσκεψη ο Υπουργός και ο Δήμαρχος  προέβησαν σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Trackback / Pingback

  1. "Fake news" από τον Στέργιο Γιαννάκη για τις επισκέψεις υπουργών ναυτιλίας στην Πρέβεζα; -Απάντηση και από τον Κώστα Μπάρκα - Prisma Radio

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.