Ποινή σε γιατρό του νοσοκομείου Πρέβεζας για πειθαρχικό παράπτωμα

Ποινή σε γιατρό του νοσοκομείου Πρέβεζας για πειθαρχικό παράπτωμα

Ποινή στέρησης των 5/25 των μηνιαίων αποδοχών του επέβαλλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Πρέβεζας σε γιατρό λόγω τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων που είναι η μη έγκαιρη εκπλήρωση των καθηκόντων του καθώς και η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την αντιμετώπιση περιστατικού ασθενή που διακομίσθηκε λόγω προβλήματος υγείας στο Νοσοκομείο την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρεται στην Διάυγεια:

“Επιβάλλει στον ιατρό του Νοσοκομείου , λίαν επιεικώς, την ποινή της στέρησης των 5/25 των μηνιαίων αποδοχών του, λόγω τέλεσης των πειθαρχικών παραπτωμάτων α) της μη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος και β) της ανάρμοστης συμπεριφοράς, κατά την αντιμετώπιση περιστατικού ασθενή που διακομίσθηκε λόγω προβλήματος υγείας στο Γ. Ν. Πρέβεζας στις 24-12-2017. Ο …(ιατρος), ως εφημερεύων ιατρός όφειλε, αφενός μεν να είναι στο χώρο του Νοσοκομείου ώστε, άμεσα να προβεί στη διενέργεια των εξετάσεων που ζητήθηκαν από το Παιδιατρικό τμήμα για ασφαλέστερη διάγνωση του δεδομένου περιστατικού, αφετέρου δε να αποφύγει τον διαπληκτισμό με άλλη ιατρό του Ιδρύματος και δη ενώπιον του
ασθενή και των συνοδών του.
Η παρούσα απόφαση να διαβιβασθεί στα Τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οικονομικού του Γ.Ν.Πρέβεζας, για τις περαιτέρω ενέργειες.”

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20948 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.