Περί εκλογών της ΕΠΣ, δημοσιευμάτων, πληροφοριών και… νομιμότητας- Του Βασίλη Κούρκουλα

Όπως είδαμε σήμερα η εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας θα γίνει κανονικά στις 19:00 μ.μ.  μιας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο συνδυασμός του κ. Φωκά απορρίφθηκαν αφού σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Πρέβεζας τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Σε ανάρτησή μου είχα αναδείξει ότι η υποψηφιότητα του συνδυασμού του κ. Φωκά βρισκόταν στον «αέρα» με τον κ. Φωκά να προτρέχει και να διαψεύδει το δημοσίευμα μου αλλά και τις πηγές μου για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και κάποιοι άλλοι που βιάστηκαν να πουν διάφορα που δεν ίσχυαν τόσο για το πρόσωπο μου όσο και για τη δουλειά μου, που υπηρετώ με αντικειμενικότητα και αξιοπιστία όλο αυτό το διάστημα.

Και δουλειά μου είναι να αναδεικνύω τα θέματα όπως έχουν μέσα από πλήρες ρεπορτάζ αλλά και αξιόπιστες και εξακριβωμένες πηγές και πληροφορίες, αναδεικνύοντας πάντα τα θέματα στους αναγνώστες του Prevezatoday.gr με εγκυρότητα για την καλύτερη ενημέρωση τους.

Η δουλειά  μας είναι δύσκολη, έχει δοκιμασίες, αντιπαραθέσεις και μεγάλη ευθύνη. Μέσα από αυτή γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι αλλά και βλέπουμε την αληθινή εικόνα των πραγμάτων.

Πολλοί βιάστηκαν να με διαψεύσουν και να με κατηγορήσουν ότι υποκινούμαι από συμφέροντα, αλλά και «συνάδελφοι μου», που οι ίδιοι κινούνται μέσα στην παρανομία, παρότρυναν κάποιους να προσφύγουν σε μηνύσεις στο πρόσωπό μου παρουσιάζοντας το άρθρο μου σαν παραπληροφόρηση. Πολλοί έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και αυτή είναι και η ομορφιά του επαγγέλματος…

Ποτέ όμως δεν κρύφτηκα πίσω από την ανωνυμία στο Prevezatoday.gr , πάντα υπογράφω με το όνομά μου και υπερασπίζομαι τα άρθρα μου με κάθε τρόπο. Ποτέ δεν πήρα κανενός το μέρος σε καμία εκλογική διαδικασία αλλά και στα δρώμενα της πόλης, ποτέ δεν χρησιμοποίησα το μέσο και την γραφή μου για να αναδείξω ή να κατακρίνω κάποιον, ποτέ μου δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά έχω μάθει να παίρνω μαθήματα από τους πιο παλιούς και προσπαθώ να γίνω καλύτερος κάθε μέρα για την πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών  αλλά πάντα με νόμιμο τρόπο και στην νομιμότητα  του Prevezatoday.gr.

Όσοι έχουν μάθει να κρίνουν και να με κατηγορούν για παραπληροφόρηση, καλό θα είναι να κάνουν κριτική στον εαυτό τους και στα άρθρα τους, να μάθουν να ζουν στην νομιμότητα και εγώ θα συνεχίζω με γνώμονα την εμπιστοσύνη του κόσμου να κάνω σωστά τη δουλειά μου όπως την ξέρω, έχοντας πάντα ως κριτή τους αναγνώστες και την στήριξη τους.

Δεν ξέρω τι συναισθήματα προκάλεσα σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία αλλά για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκα και ας μην αρέσει σε κάποιους.

Σας ευχαριστώ,
Βασίλης Κούρκουλας.

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.