Παύλος Γερουλάνος: “Για χάρη του Κινήματος Αλλαγής έχουμε στρογγυλέψει τις θέσεις μας…”

Το στίγμα του για το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα οικονομική και πολιτική συγκυρία, δίνει σε συνέντευξή του στον Prisma 91,6, ο κ. Παύλος Γερουλάνος, πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.

O κ Γερουλάνος σε ιδιωτική επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Πρέβεζα από την Πέμπτη μίλησε με φίλους του κόμματος και φορείς της περιοχής. Ο κ Γερουλάνος σημείωσε ότι επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας που έχουν πλουτοπαραγωγικές πηγές οι οποίες μπορούν να παράγουν πλούτο για την Ελλάδα, «Είναι μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει μέσα από το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζω ιδιωτικά γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει ενταχθεί στο ΚΙΝΑΛΛ και παρακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα».

Σε σχέση δε με το Κίνημα Αλλαγής αφού με σαφή τρόπο δήλωσε ότι σε πολλά σημεία διαφοροποιείται ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που θα ήθελα να κάνει ο χώρος μας είναι να φέρει ένα καινούριο αφήγημα με το οποίο θα μπορούσε να ταυτιστεί ο κάθε Έλληνας. Αυτή ήταν η δύναμή μας! Για χάρη του κινήματος αλλαγής έχουμε στρογγυλέψει τις θέσεις μας και έχουμε καταργήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι να αποκτήσει και πάλι το ΠΑΣΟΚ φωνή».

Ακούστε τη συνέντευξη:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23921 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.