Παρουσίαση Προσχέδιου Δράσης Βιώσιμης Ενεργείας Δήμου Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια, έχει αναλάβει εθελοντικά να υλοποιήσει μια σειρά από δεσμεύσεις με στόχο τη μείωση των εκπομπών CO2 έως το έτος 2030. Για την υλοποίηση του στόχου αυτού εκπονεί το Σχέδιο δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια (ΣΔΒΕ) στο οποίο θα περιλαμβάνονται οι δράσεις που πρόκειται να αναλάβει ο Δήμος για την βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας των δραστηριοτήτων του και την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.

Η διαδικασία εκπόνησης του ΣΔΒΕ βρίσκεται ήδη στο στάδιο της Δημόσιας Διαβούλευσης του Προσχέδιου Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας, μέσω της οποίας οι δημότες και οι επιχειρήσεις καλούνται να διατυπώσουν προτάσεις και σχόλια, τα οποία θα ληφθούν υπόψη για την οριστικοποίηση του ΣΔΒΕ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπό εκπόνηση Σχέδιο δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια (ΣΔΒΕ) Δήμου Ηγουμενίτσα θα βρείτε στην σελίδα  sdve.igoumenitsa.gr .

Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλια και τις προτάσεις σας μέσω e-mail στο info@igoumenitsa.gr

Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας

 

 

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23816 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.