Παραμονή και αναβάθμιση του ΚΕΝ Άρτας ζητά ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο

Την παραμονή του ΚΕΝ στην Άρτα, αλλά και την αναβάθμιση σε Κέντρο Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ζήτησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στην τελευταία του συνεδρίαση, όπου συζητήθηκε το θέμα.

 

«Επειδή πολλά είναι αυτά που ακούγονται ή γράφονται για την τύχη του ΚΕΝ, αυτό που ζητάμε είναι η παραμονή του στην Άρτα, αλλά και η αναβάθμισή του, όπως ήταν παλιότερα, σε ΚΕΥΓ, με παράλληλη αύξηση του αριθμού των στρατιωτών που θα έρχονται στην Άρτα»  ανέφερε, μεταξύ άλλων στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

 

Και συνέχισε: «Η περιοχή μας χρειάζεται ένα ισχυρό και πολυπληθές στρατόπεδο. Προφανώς και δεν θα είμαστε σύμφωνοι σε κάθε κίνηση περαιτέρω υποβάθμισής του, για αυτό καλούμε τόσο την Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμιση και βουλευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, όσο και τους δύο βουλευτές μας Βασίλη Τσίρκα και Γιώργο Στύλιο να στηρίξουν το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για ένα ισχυρό και αναβαθμισμένο ΚΕΝ».

 

Να σημειωθεί ότι  το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει ομόφωνα για την παραμονή και την αναβάθμιση του ΚΕΝ Άρτας και το 2015, με την υπ’ αριθμ. απόφαση 222/2015, την οποία είχε αποστείλει στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο, στους βουλευτές της Άρτας και στον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.