Επιστολή του Κωνσταντίνου Λαμπρούση για την παραχώρηση της έδρας του στον Γ. Μπούρη

Αγαπητοί μου συνυποψήφιοι, υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών και επαγγελματίες του Νομού Πρεβέζης,

Από την πρώτη στιγμή της αποδοχής μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπούρη «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»,  για το Επιμελητήριο του νομού Πρεβέζης, κυριάρχησαν στην επιλογή μου ως προτεραιότητες  οι ακόλουθες τρεις αδιαπραγμάτευτες αξίες .

Το ήθος της προσφοράς, η αίσθηση του καθήκοντος ως προς την αποστολή μου για το σύνολο των επαγγελματιών και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας!

Το Νέο Επιμελητήριο μας, δεν ξεκινά και ολοκληρώνει τη νέα του δυναμική αναγέννηση από τις εκλογές και μόνο.

 Τώρα μόλις ξεκινά ως ένα «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με κεντρικό πρόσωπο όχι το άτομο αλλά το σύνολο των επαγγελματιών που πρέπει να το αγκαλιάσουν,  να το πλαισιώσουν αλλά και συνεχώς να το προστατεύουν κυρίως μετά τις εκλογές.

Προσωπικά  υπηρετώντας πάντα με συνέπεια τις ανεκτίμητες αυτές αξίες,  οι οποίες  με συνένωσαν με τους συνυποψήφιους μου και τον επικεφαλή του συνδυασμού μας  Γιάννη Μπούρη,  δεν χρειάστηκα ούτε ένα λεπτό σκέψης για να θέσω την παραίτησή μου στον Επικεφαλή του συνδυασμού μας .

Το κάνω με ήθος προσφοράς διότι θα συνεχίσω να προσφέρω στο επιμελητήριο από την πιο σπουδαία θέση αυτή του ενεργού μέλους με το όραμα ότι στις επόμενες εκλογές η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Μία απόφαση που την πήρα με αίσθηση καθήκοντος για την αναγέννηση και την εκκίνηση μιας νέας παραγωγικής εποχής για τον τόπο μας.

Υπογράφω την παραίτησή μου από το ψηφοδέλτιο ως απόδειξη του ομαδικού πνεύματος συνεργασίας και εμπιστοσύνης ως προς τους συνυποψήφιους μου αλλά και ως δέσμευση της δυναμικής μου προσφοράς  στο κοινό μας στόχο και θέληση του επαγγελματικού κόσμου της Πρέβεζας που δεν είναι άλλος από την αναγέννηση της αγοράς !

Με εκτίμηση

το νυν ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου και πρώην υποψήφιος

Κωνσταντίνος Λαμπρούσης

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23893 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.