Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας. Ο δημοσιογράφος  βρισκόταν στο Βελιγράδι για την τουριστική έκθεση όταν υπέστη βαρύτατο καρδιακό επεισόδιο και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Βελιγραδίου.

Ο Δημήτρης Λούπας ήταν μία ξεχωριστή προσωπικότητα της Πρέβεζας και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην πολιτική και δημοσιογραφική ζωή της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε την ηλεκτρονική ιστοσελίδα prevezaposto.gr, ενώ παρουσίαζε την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «Παράθυρο στον Αμβρακικό» στο Ράδιο Πρέβεζα. Για πολλά χρόνια ήταν εκδότης της εφημερίδας Αδέσμευτος. Είχε εκδώσει το βιβλίο με αστείες Πρεβεζάνικες ιστορίες «…Φ’ χαρ’στουμι για τ’ς σαρδέλις» ενώ με τον πολιτιστικό σύλλογο Λύραυλος στον οποίο ήταν πρόεδρος έχει διοργανώσει πλήθος συναυλιών και εκδηλώσεων στην Πρέβεζα.

Είχε ασχοληθεί στο παρελθόν ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ για πολλά χρόνια ήταν οργανωμένος στο χώρο του ΠΑΣΟΚ , το τελευταίο διάστημα μάλιστα είχε οριστεί μέλος της οργανωτικής επιτροπής για το συνέδριο του κινήματος αλλαγής.

Εκφράζουμε στου οικείους του θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24000 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Trackback / Pingback

  1. Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας – sovara.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.