Ο Χρήστος Κοτσίνης στον Prisma 91,6 για τις επιμελητηριακές εκλογές

Ο υποψήφιος πρόεδρος για το  Επιμελητήριο Πρέβεζας Χρήστος Κοτσίνης, που κατέρχεται στις Επιμελητηριακές εκλογές ως επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Prisma 91,6 για τις βασικές θέσεις αλλά και κάποιους από τους στόχους που έχει θέσει ο συνδυασμός εν όψει των εκλογών.

Ο κ Κοτσίνης διατύπωσε τις θέσεις του για την διεύρυνση και αναβάθμιση των υπηρεσιών τους προς τα μέλη (ηλεκτρονικές υπηρεσίες, πληροφόρηση για τεχνολογικές, νομοθετικές αλλαγές, ενημέρωση για τις νέες τάσεις της αγοράς, αναπτυξιακών και άλλων προοπτικών, την ανάπτυξη συνεργειών, πρωτοβουλίες για την δημιουργία clusters).

Την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων στην πολιτεία για ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον ανάπτυξης υγιούς επιχειρηματικότητας και στήριξης των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων (για την ουσιαστική βελτίωση του πλαισίου φορολογικής και ασφαλιστικής πολιτικής, άρση γραφειοκρατικών εμποδίων, προώθηση ενός σχεδίου αναβάθμισης της παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών, δίνοντας κατευθύνσεις για τις επικείμενες χρηματοδοτήσεις).

Την ανάληψη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στη προώθηση της επιχειρηματικής καινοτομίας και στην ανασυγκρότηση της παραγωγής σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο (ενημέρωση μέσω ημερίδων, συνεδρίων, σεμιναρίων και στους 4 τομείς του Πρεβεζάνικου Επιμελητηρίου).

Τη λήψη υποστηρικτικών μέτρων για την αναβάθμιση της εταιρικής ευθύνης έναντι των εργαζομένων, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας εκτός Πρέβεζας, κατα τόπους (Φιλιππιάδα, Πάργα, Καναλλάκι, Λούρος) ανάλογα με τα θέματα.

Στόχος όπως ανέφερε είναι το Επιμελητήριο Πρέβεζας να έχει δυναμική συμβολή και συμμετοχή στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, και στην στήριξη ενός νέου υγιούς μοντέλου ανάπτυξης.

Ακούστε τη συνέντευξη του Χρήστου Κοτσίνη:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24056 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.