Ο Νίκος Γιαννούλης στον Prisma 91,6 για το ζήτημα της έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων

Χθες Τρίτη 13/3 ”στο ίδιο έργο θεατές” με τον Χρήστο Τσούτση καλεσμένος ήταν Νίκος Γιαννούλης.

Ο Νίκος Γιαννούλης διετέλεσε Δήμαρχος Πρέβεζας και μέλος του Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Με σπουδές στη φυσική και πανεπιστημιακή έρευνα σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον ο Νίκος Γιαννούλης έχει εργαστεί και έχει εντρυφήσει σε ζητήματα ήπιας ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος

Συζητήσαμε μαζί του για το ζήτημα της έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στις περιοχές της Ηπείρου και του Ιονίου, ακούσαμε τη θέση που παίρνει για το εν λόγω ζήτημα καθώς και για τους κινδύνους που εγκυμονούν από μια τέτοια δραστηριότητα.

Τέλος  ενημέρωσε σχετικά με την ημερίδα που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική συνομοσπονδία Ελλάδος την Δευτέρα 12/3 σχετικά με τους υδρογονάνθρακες και τα φλέγοντα ερωτήματα που έθεσε στη κουβέντα σχετικά με το ανάγλυφο της Ηπείρου , τον υδροφόρο ορίζοντα και την περιβαλλοντική επιβάρυνση της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου από τέτοιες διαδικασίες.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22527 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.