Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας στον Prisma 91,6

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας στον Prisma 91,6

Την Τρίτη 15/5 στο ίδιο έργο θεατές και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χρήστου Τσούτση το δημοσιογράφο Χρήστο Μέγα.

Ο Χρήστος Μέγας είναι δημοσιογράφος, έχει καταγωγή από το νομό της Άρτας τον οποίο αγαπά ιδιαίτερα και επισκέπτεται συχνά , ενώ εργάστηκε για πολλά χρόνια σε γνωστά ΜΜΕ στην Αθήνα όπου ζει και σήμερα. Μερικά εκ των οποίων ήταν η ιστορική εφημερίδα Ελευθεροτυπία , ενώ ήταν παρουσιαστής κεντρικών πολιτικών εκπομπών στην ΕΡΤ για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σήμερα βρίσκουμε και διαβάζουμε κείμενα του και στον ιστότοπο megabox.gr με έμφαση σε ζητήματα που αφορούν το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Ακούσαμε το σχόλιο του σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης και πιο συγκεκριμένα του ΣΤΕ για τις περικοπές στις συντάξεις που απορρέουν από το ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου.

ο κ. Μέγας μας παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία σε σχέση και με τα μελλοντικά επιτόκια δανεισμού της χώρας με το τέλος τους προγράμματος και την έξοδο στις αγορές. Αναφέρθηκε σε τομές που απαιτούνται για το νέο παραγωγικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα ενώ τέλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα ζυγίσει τα πράγματα τον Σεπτέμβριο ή θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την τετραετία με τις λιγότερες συνέπειές για την ίδια.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20728 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*