Ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς στον Prisma 91,6

Την Δευτέρα 16/4 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χρήστου Τσούτση τον γνωστό δημοσιογράφο Τάσο Παππά.

Ο Τάσος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου. Δημοσιογραφεί από το 1984.Ο Τάσος Παππάς ήταν πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος για πολλά χρόνια στην Ελευθεροτυπία αλλά και και αρχισυντάκτης στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Συνεργάστηκε στο παρελθόν με τα περιοδικά ” Αντί” και ”Διαβάζω” αλλά και με την ενημερωτική ιστοσελίδα aiXmi.gr. Από το 2012 βρίσκεται στο δυναμικό της ”Εφημερίδας των Συντακτών”.Είναι υπεύθυνος πλέον σύνταξης του Σαββατιάτικου φύλλου της εφημερίδας και αρθρογράφος της. Έχει γράψει τα βιβλία:«Η χίμαιρα της μεγάλης Αριστεράς» [Δελφίνι 1993], «Ελλάδα-Τουρκία μια προαιώνια διαμάχη» [Ελληνικά Γράμματα 1998], «Ορθόδοξος Καισαροπαπισμός» [Κάκτος 2001], «17 Νοέμβρη: από το μύθο στην πραγματικότητα» [Ελληνικά Γράμματα 2002], «Το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός τους» [Πόλις 2004],«Ποιά Αριστερά, Ποιά Δεξιά» [Πόλις 2006], «Αμήχανη Αριστερά και οικονομική κρίση» [Πόλις 2010].

Συζητήσαμε μαζί του για τις επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών βάσεων του Συριακού στρατού μέσα στο σαββατοκύριακο από τις δυνάμεις των Η.Π.Α, της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας. Επιπρόσθετα ακούσαμε το σχόλιο του σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και το κλίμα που επικρατεί συνολικά στην Α. Μεσόγειο. Τέλος συζητήσαμε σε σχέση με το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές το καλοκαίρι του 2018 αλλά και με το γεγονός των πιθανών πολιτικών συνεργασιών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΔΗΣΟ.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24062 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.