Ο δημοσιογράφος Στρατής Αγγελής στον Prisma 91,6

Σήμερα Τετάρτη 11/4 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 φιλοξενήσαμε τηλεφωνικά στην εκπομπή μας το γνωστό δημοσιογράφο Στρατή Αγγελή.

O Στρατής Αγγελής εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο MEGA CHANNEL ως δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής σε διάφορες εμπόλεμες ζώνες. Ταξίδεψε και κάλυψε το διεθνές ρεπορτάζ σε αρκετές χώρες του πλανήτη. Δούλεψε επίσης και σε άλλα Μ.Μ.Ε, ενώ συνεργάστηκε και με την εφημερίδα Αυγή.

ο κ.Αγγελής μας ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην Συρία τονίζοντας ότι η Αμερική με την Γαλλία με αφορμή το ενδεχόμενο χρήσης Χημικών όπλων από τη Συριακή κυβέρνηση Άσαντ προσπαθούν να ανακατέψουν την τράπουλα σε σχέση με τις ζώνες επιρροής στην πολύπαθη περιοχή της Συρίας.

Επιπρόσθετα σχολίασε το γεγονός της νέας κόντρας Ισραήλ-Ιράν σε σχέση με την εμπλοκή των δυο χωρών στο φλέγον ζήτημα του συριακού πολέμου.

Τέλος συνέστησε ψυχραιμία σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά ζητήματα βάζοντας στην ανάλυση του ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τουρκία είναι στα ανατολικά σύνορα της και στο ενδεχόμενο ίδρυσης αυτόνομου Κουρδικού κράτους.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.