Ο Δημήτρης Στρατούλης στον Prisma 91,6

Την  Τρίτη 2/4 ”στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 ήταν καλεσμένο το μέλος της Π.Γ της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός Δημήτρης Στρατούλης

Ο Δημήτρης Στρατούλης γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε νομική και πολιτική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ. Διετέλεσε εκπρόσωπος των εργαζομένων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης Κοινωνικού Ελέγχου του ΟΤΕ, καθώς επίσης μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής της.
Στέλεχος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ από την ίδρυση του τον Φεβρουάριο του 2003 και της οργανωτικής επιτροπής του 4ου ευρωπαϊκού κοινωνικού φόρουμ, που έγινε στην Αθήνα τον Μάιο του 2006.Στις 27 Ιανουαρίου 2015 ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στην Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα τον Ιανουάριο του 2015. Αποχώρησε από την κυβέρνηση καταψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση με το πέρας του δημοψηφίσματος.

Ο Δημήτρης Στρατούλης είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Λαϊκής Ενότητας.

Συζητήσαμε για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας , τις μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας αλλά και το ζήτημα των πλειστηριασμών.
Τέλος ο Δημήτρης Στρατούλης σχολίασε τα τεκταινόμενα στην ανατολική μεσόγειο και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Ο Δ. Στρατούλης δεν απέκλεισε το γεγονός για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον Σεπτέμβριο.

Ακούστε το απόσμασπα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23999 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.