Ο Δήμος αποκατέστησε την είσοδο κληροδοτήματος στην Κυψέλη

Σε πλήρη αποκατάσταση του πεζοδρομίου επί της οδού Πρωτέως ,στην  οικία του Κληροδοτήματος Κωνσταντίνου Ιωαννίδη στην  Κυψέλη,
προέβη ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία  με τον συνιδιοκτήτη κ. Ντίνο Παπανικολάου.
Αποξηλώθηκαν όλες οι παράνομες κατασκευές που είχαν ανεγερθεί από τους κατακρατητές του ακινήτου. Το πεζοδρόμιο είχε μετατραπεί  σε βεράντα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πεζούς. Αποξηλώθηκε ανύψωση πεζοδρομίου κατά 40 εκ, ράμπα που οδηγούσε στην αυλή , αφαιρέθηκαν στέγαστρα που είχαν τοποθετηθεί πάνω από τα παράθυρα του ισογείου και στη συνέχεια έγινε πλήρης αποκατάσταση με πλάκες πεζοδρομίου ενώ τοποθετήθηκαν σιδερένιες μπάρες προκειμένου να μη παρκάρουν αυτοκίνητα.
Παράλληλα ανατέθηκε η ενοικίαση του ακινήτου μαζί με τα ακίνητα του Κληροδοτήματος Ελένης Ζωγράφου σε μεσιτικό γραφείο με στόχο αύξηση των εσόδων κι εκπλήρωση των σκοπών των κληροδοτημάτων.
Στο ίδιο διάστημα ολοκληρώνονται οι έλεγχοι για την διασφάλιση της περιουσίας όλων των κληροδοτημάτων. «Αναμένουμε το πόρισμα της έκθεσης των μηχανικών για τις περαιτέρω ενέργειές μας σχετικά με το κληροδότημα Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, να δούμε σε τι πλαίσια θα κινηθούμε σύμφωνα με την κατάσταση στην  αγορά ακινήτων αλλά με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Κληροδοτήματος και την τέλεση του σκοπού», δήλωσε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, Γεωργία Γιώτη

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23851 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.