Ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής στον Prisma 91,6 για την 5η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με λίμνες

Την Τετάρτη 2/5 φιλοξενήσαμε τηλεφωνικά ”στο ίδιο έργο θεατές” με τον Χρήστο Τσούτση και στο prisma radio 91.6 τον δήμαρχο Ζηρού κ. Καλατζή.

Συζητήσαμε μαζί του σχετικά με τα συμπεράσματα της ενδιαφέρουσας 5ης Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Πόλεων με λίμνες που πραγματοποιήθηκε στη Φιλιππιάδα. Επιπλέον ακούσαμε τις ιδέες και τις προτάσεις του δήμου για τους στόχους περαιτέρω ανάδειξης και αξιοποίησης της Λίμνης Ζηρού. Ενημερωθήκαμε από τον κ. Καλατζή για τα προγράμματα και τις δράσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο από τον δήμο Ζηρού αλλά και ακούσαμε το σχόλιο του σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τα κέντρα Υγείας Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού και του σχετικού υπομνήματος που απέστειλε πρόσφατα στον Υπουργό Υγείας.

Ο κ. Καλατζής έδωσε έμφαση στην ανάλυση του σχετικά με τη βελτίωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητα τους αλλά και στα έργα υποδομής και βελτίωσης δικτύων και υποδομών του δήμου. Τέλος ακούσαμε την άποψη σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για το νέο σύστημα λειτουργίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.