Ο Γιάννης Καζούκας στον Prisma 91,6

Ο Γιάννης Καζούκας στον Prisma 91,6

Καλεσμένος στην εκπομπή ”ίδιο έργο θεατές” και στο στούντιο του prisma radio τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Πρέβεζα και γυμναστή Γιάννη Καζούκα.

Ο Γιάννης Καζουκας είναι απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ένωση Πρέβεζας και σε άλλους συλλόγους.Ο Γιάννης Καζουκας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί γυμναστήριο στην πόλη της Πρέβεζας αλλά είναι και ένας δραστήριος και ενεργός πολίτης.

Συζητήσαμε για τον Πας Πρεβεζα και την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Γ’ εθνική , ακούσαμε το σχόλιο του για το επίπεδο του ποδοσφαίρου γενικότερα , την γυμναστική αλλά και το νέο επαγγελματικό του βήμα μέσα από το γυμναστήριο του-Ζενίθ που διατηρεί στη πόλη της Πρέβεζας.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20948 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.