Ο αθλητικός δημοσιογράφος Κώστας Γκόντζος στον Prisma 91,6

Στην εκπομπή ”στο ίδιο έργο θεατές” με τον Χρήστο Τσούτση και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος ήταν ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος Κώστας Γκόντζος.

Ο Κώστας Γκόντζος γεννήθηκε το 1959 στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Ζωγράφου στην Αθήνα, όπου είχε εγκατασταθεί η οικογένειά του από το 1973. Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος ξεκίνησε από την Αθλητική Ηχώ, απ’ όπου αποχώρησε το 1991 μαζί με αρκετούς συναδέλφους του με προορισμό την νεοσύστατη τότε ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, για να επανέλθει τελικά στην Αθλητική Ηχώ και να αναλάβει υπεύθυνος του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2000 ξεκίνησε την έκδοση, με δική του πρωτοβουλία, της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας Fair-play.

Αποχωρώντας εκ νέου από την εφημερίδα Αθλητική Ηχώ, ανέλαβε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της (2001) την διεύθυνση της καινούριας αθλητικής εφημερίδας DERBYsports. Μετά την αναστολή της λειτουργίας της τον Ιούνιο του 2009 από τον εκδότη της Αντώνη Δελλατόλα, ο Κώστας Γκόντζος προχώρησε σε συνεργασία με συναδέλφους του στην έκδοση της εφημερίδας DERBYnews, η οποία αποτέλεσε συνέχεια της DERBYsports, διατηρώντας την θέση του διευθυντή.Έχει συνεργαστεί, ως ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής, με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΡΑΔΙΟ 5, Αθήνα 9.84, ΣΚΑΙ και NOVASPORTFM. Από το 2017 αρθρογραφεί στην αθλητική ιστοσελίδα sportdog.gr και τον ακούμε πλέον ραδιοφωνικά στο Spor24radio.

Συζητήσαμε μαζί του για το πρωτάθλημα της souperleuge το οποίο ξεκινάει κανονικά από αυτό το Σαββατοκύριακο ξανά. Μιλήσαμε για το επίπεδο του επαγγελματικού αθλητισμού, τις τελευταίες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης αλλά και τις συμπεριφορές μεγαλοπαραγόντων στον ελληνικό αθλητισμό.

Τέλος ακούσαμε το σχόλιο του για τον Παναθηναϊκό και τη ν πορεία του ιστορικού συλλόγου αλλά και την άποψη του γιατί το τι τελικά θα συμβεί σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.