Ομαδική έκθεση φωτογραφίας από την Φωτογραφική Ομάδα Άρτας

Η ΦΟΑ(Φωτογραφική Ομάδα Άρτας) στα πλαίσια της λήξης του ετήσιου κύκλου μαθημάτων για το έτος 2016-2017 διοργανώνει ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της, από το Σάββατο 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.
Το θέμα της έκθεσης είναι ”Σκιές”.
Παντού μπορούν να κρύβονται εικόνες που όταν τις κοιτάμε για πρώτη φορά δεν τις παρατηρούμε.
Σκιές που μας ακολουθούν από πάντα και για πάντα,σκιές που περιγράφουν,που αποτυπώνουν,που παραπλανούν…
Ένα ατέλειωτο παιχνίδι του φωτός,που δίνει άλλη διάσταση στην πραγματικότητα γύρω μας ανάλογα με την προοπτική,την διάθεση,την φαντασία…
Παρατηρητές λοιπόν του φωτός,τα μέλη της ΦΟΑ καταγράφουν σκιές,αποκαλύπτοντας πέρα από το προφανές τις προσωπικές αφηγήσεις και εκμυστηρεύσεις τους.
Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά από 19:00 έως 23:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Συμμετέχουν:
Αποστόλου Αλεξάνδρα,Βήχας Χρήστος,Βλαχογιάννης Ιωάννης,Γκαβάγιας Γεώργιος,Ζάρας Νικόλαος,Ζιώβας Παναγιώτης,Κατσαντούλας Γεώργιος,Κατσαντούλας Δημήτριος,Καραδήμα Δήμητρα,Κατσικογεώργος Ευθύμιος,Κούσουλας Ευάγγελος,Κράββαρη Ελένη,Λάμπρης Ηλίας,Μάντζος Νικόλαος,Μουρελάτου Φωτεινή,Μπασιούκα Αφροδίτη,Πάνου Χρήστος,Σιώζος Παντελής,Σμύρη Άννα Μαρία,Σταύρος Γεώργιος,Τάτση Μαρία,Τσιόκου Μαρία,Τσίτσικας Αποστόλης.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.