Οδηγίες στις Υπηρεσίες για σωστή ενημέρωση των Υποψήφιων για ένταξη στο Πρόγραμμα «Νέων Γεωργών»

Την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση στη συμπληρωματική προκήρυξη του προγράμματος των «Νέων Γεωργών» εξέφρασε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μεγάλο αγώνα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι από την Περιφέρεια, τους συλλόγους των κτηνοτρόφων και τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα οι νέοι για τις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, το οποίο για την Ήπειρο ανέρχεται σε 8.196.000 ευρώ.

 

«Δεχόμαστε πλέον αιτήσεις, μέχρι τις 15 Απριλίου.  Έχει δοθεί εντολή στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων να βοηθήσουν τα μέγιστα όλους  ώστε να υποβάλλουν σωστά   τις αιτήσεις. Επειδή παρατηρήθηκαν λάθη στο παρελθόν αλλά και στην πρώτη φάση του προγράμματος στην Ήπειρο, θα πρέπει  να προσέχουν πάρα πολύ. Και καλά θα είναι προτού  καταθέσουν ηλεκτρονικά την πρόταση, να έχουν μια επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες», υπογράμμισε.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22522 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.