Νέος αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ για την Πελοπόννησο, τα Ιόνια νησιά και την δυτική Ελλάδα ανέλαβε ο Ιωάννης Δαρδαμάνης

Με σημερινή του απόφαση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε αλλαγές στη στελέχωση της γραμματείας Οργανωτικού του κόμματός του.

Συγκεκριμένα ορίζονται:

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ο κ. Γούλας Κωνσταντίνος σε αντικατάσταση του κ. Παπαφιλίππου Θεόδωρου.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους Τομείς Επικοινωνίας & Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Μπουλινάκης Κυριάκος. Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους τομείς Κινητοποίησης και Εθελοντών ο κ. Κουτσογιαννάκης Εμμανουήλ.

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Συντονισμού και Εκλογικής Ετοιμότητας ο κ. Παπαφιλίππου Θεόδωρος σε αντικατάσταση του κ. Σταθόπουλου Ευστάθιου

Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ο κ. Δαρδαμάνης Ιωάννης σε αντικατάσταση του κ. Γούλα Κωνσταντίνου.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22247 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.