Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην ΠΑΛΑΙΡΟ η εκπαιδευτική δραστηριότητα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το  Σάββατο  24/03/2018 στις αθλητικές  εγκαταστάσεις του Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ η εκπαιδευτική δραστηριότητα την οποία στηρίζει ο  ΟΠΑΠ στα πλαίσια της συνεργασίας με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας

Συγκεκριμένα με την συμμετοχή της διατροφολόγου  ΝΤΑΓΓΑ  ΑΥΓΗ  και της ψυχολόγου ΓΚΟΓΚΟΝΗ ΑΝΘΗ (επιστημονικές συνεργάτιδες του ΟΠΑΠ) και με την παρουσία του υπεύθυνου της ακαδημίας-προπονητή  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ  πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για τους μικρούς μας αθλητές

Τα παιδιά κλήθηκαν να  συμμετέχουν σε διαφορετικές δοκιμασίες δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου και διατροφής να εκπαιδευτούν βιωματικά σχετικά με:

  • σημαντικές διατροφικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουν ώστε να έχουν σωστή ανάπτυξη και καλή απόδοση καθ’ όλη την διάρκεια της «ποδοσφαιρικής σεζόν» .

 

  • ταυτόχρονα να κατανοήσουν βιωματικά την έννοια, το όφελος και τη σημασία που έχουν αξίες όπως το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, ο υγιής ανταγωνισμός, ο σεβασμός και η αποδοχή στην καθημερινή κοινωνική ζωή τους και την λειτουργία της ομάδας τους.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Σωματείου ΑΜΕΑ Ν. Πρέβεζας «Η ΕΛΠΙΔΑ»

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε και φέτος το καλοκαίρι ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ν. Πρέβεζας «Η ΕΛΠΙΔΑ» με την καθιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε στο Δημοτικό Καφενείο με πολύ κέφι, μουσική και χορό .

 

Μια ιδιαίτερη βραδιά διασκέδασης με πολύ αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο όπως ξέρει και λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος δραστήρια και αθόρυβα, για την στήριξη και προστασία των ατόμων με διαφορετικότητα –τους πρωταγωνιστές της ζωής- για μια ζωή ισότιμη.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Μπέλλος και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πατέρας Φώτιος Χήτος εκπροσωπώντας την Ιερά Μητρόπολη Πρέβεζας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, και η Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων κ.Μαρία Σκανδάλη.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι βουλευτές Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περικλής Βασιλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοσμάς Κορωναίος, ο Αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Σιόρεντας, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Ευάγγελος Γιαννουλάτος , η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας Ελευθερία Αγγέλη, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Μίλτος Παππάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Δημήτρης Αυδίκος , ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της ΑΣΥΠ Δημήτρης Παππάς και πλήθος κόσμου.

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από την ορχήστρα «Ακριόνιοι» με δημοτική και λαϊκή μουσική, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρξε και λαχειοφόρος με ποικίλα δώρα προσφορά από τα καταστήματα της πόλης και του Συλλόγου.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία ΠρέβεζαςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.