Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καινοτόμο μάθημα της κολύμβησης

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το καινοτόμο μάθημα της κολύμβησης των μαθητών της Γ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Πρέβεζας και Ζηρού.

Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά με έναρξη την 30η Απριλίου του 2018 και λήξη την 14η Ιουνίου του 2018.

Για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πρέβεζας το μάθημα διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ενώ για τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας.

Ο αριθμός των Σχολικών Μονάδων που πήραν μέρος ήταν 18 , ο αριθμός τμημάτων 28 και το σύνολο των μαθητών/τριών 347.

Την οργάνωση του μαθήματος είχε η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης μαζί  με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων και με δύο καθηγήτριες με ειδικότητα κολύμβηση που όρισε το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας

Επίσης σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Δήμου Πρέβεζας στην προετοιμασία και λειτουργία της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, καθώς και η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας για την μετακίνηση των μαθητών/τριών.

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το νέο σχολικό έτος και η συμμετοχή των μαθητών/τριών είναι κατά πολύ αυξημένη.
.
Από  τη  Δ.Δ.Ε.  Πρέβεζας

 Ο Δ/ΝΤΗΣ

Κων/νος ΚαμπουράκηςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.