Μάριος Γεωργιάδης στον Prisma 91,6: Πρέπει να δούμε τη σωτηρία της χώρας σαν ένα καλό σκοπό όπως ο αγώνας αγάπης στην Λευκάδα

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο και τον Παναγιώτη Κουνιάκη, o Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος και έδωσε το παρών στον αγώνα αγάπης που πραγματοποιήθηκε, παίζοντας με την ομάδα των βουλευτών.
Μάλιστα ανέφερε ότι το Κλειστό Γυμναστήριο στο οποίο διεξήχθη ο αγώνας είναι εκπληκτικό και θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό.
Η Λευκάδα, την οποία και επισκεπτόταν για πρώτη φορά, του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και σκοπεύει να την επισκεφτεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Όπως είπε όταν κάτι είναι για καλό σκοπό, όλα είναι πανέμορφα και έτσι αντίστοιχα, θα μπορούσαμε να βλέπουμε και την σωτηρία της χώρας στο δύσκολο αδιέξοδο που βιώνουμε τα τελευταία επτά χρόνια, καθώς μια προσπάθεια σε εθνικό επίπεδο, θα έκανε να νιώθουν όμορφα όχι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και οι πολίτες οι οποίοι θα έβλεπαν την προσπάθεια από διαφορετικό πρίσμα.
Ακόμα και οι δυσκολίες που περνάει ο πολίτης, εάν η ευθύνη ήταν συλλογική και έβλεπε ότι γίνονται κινήσεις οι οποίες έχουν μια ελπίδα για το αύριο και δεν πιστεύουν ότι όλα τα κάνουν για την καρέκλα και την προσωπική φιλοδοξία, καθώς ο κύριος Τσίπρας έχει γαντζωθεί από μια καρέκλα και αρνείται την αποτυχία και την λάθος κυβερνητική πολιτική.
Από την άλλη ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωτοπόρος στις δημοσκοπήσεις και ευελπιστεί να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός, περιμένοντας αυτή την φιλοδοξία να γίνει πραγματικότητα.
Αν όλοι πήγαιναν μπροστά για να σώσουν την χώρα ίσως ο κόσμος να είχε μεγαλύτερη ανοχή, να καταλάβαινε τις δυσκολίες, ωστόσο σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται και ένα διαφορετικό μείγμα μεταρρυθμίσεων, για να μπορέσουν να είναι απολύτως δίκαιοι οι άνθρωποι στις κινήσεις που κάνουν.
Ο κύριος Γεωργιάδης, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν κακοί ξένοι στην διαπραγμάτευση, καθώς αυτό που θέλουν είναι να διασφαλίσουν τα χρήματα που δίνουν στην χώρα μας.
Από την άλλη δεν μπορούμε να ρίχνουμε τα πάντα στους ξένους για την μείωση συντάξεων, μισθών, επιβολή φόρων και ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, καθώς αυτό που λένε είναι ότι πρέπει να σταματήσει η φορομπηχτική πολιτική και να γίνουν μεταρρυθμίσεις.
Δεν ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα, θέτουν έναν αριθμητικό στόχο και είναι ανοικτοί σε αντιπροτάσεις σε κάτι διαφορετικό, καθώς οι ξένοι θεωρούν ότι επειδή οι μεταρρυθμίσεις έχουν μεγάλο πολιτικό κόστος, γνωρίζουν ότι η επιβολή φόρων είναι η εύκολη λύση για την κυβέρνηση.
Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη αξιολόγησης στο δημόσιο τομέα, για να εντοπιστούν οι μη παραγωγικοί υπάλληλοι, καθώς έτσι γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα, ειδάλλως πρόκειται για κοινωνική ανισότητα.
Το δημόσιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως μια παραγωγική μηχανή, που να εξυπηρετεί όλους τους Έλληνες πολίτες και να βοηθήσει και την οικονομία της χώρας.
Ωστόσο με την νοοτροπία των πολιτικών που έχουν μάθει στο ρουσφέτι και που μόλις εκλεγούν βουλευτές τους απασχολεί η επανεκλογή τους, καθώς και τα κόμματα που δεν μπαίνουν στην διαδικασία να απεμπλακούν από αυτή την παθογένια δεν πρόκειται να ορθοποδήσουμε ποτέ.
Ακούστε την συνέντευξη:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23894 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.