Λεωνίδας Παπαδόπουλος: Το κίνημα “Δεν πληρώνω” έχει αποτρέψει χιλιάδες πλειστηριασμούς

Εκ μέρους του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, για τις δράσεις που κάνει στο να αναστέλλει καθημερινά πλειστηριασμούς και άλλες δράσεις προστασίας των αδύναμων συμπολιτών μας.
Όπως είπε προσπαθούν μέσα από τους αγώνες να γίνονται καλύτεροι , καθώς η παρούσα συγκυρία και για την νέα γενιά, αλλά και τον Ελληνικό λαό είναι αρνητική και ο μόνος τρόπος να αλλάξουν τα πράγματα είναι να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε την ροή του Ποταμιού.
«Ως κίνημα «Δεν πληρώνω», ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε τίποτα, ανέφερε, ωστόσο αυτό που έλεγαν είναι ότι τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, πρέπει κρατούν τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον στην περίοδο της κρίσης που είναι το τελευταίο δίκτυο προστασίας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αξιοπρέπειας και επιβίωσης και επίσης έλεγαν αν κάποιος δεν έχει να πληρώσει, αυτό δεν έπρεπε να του αποστερεί τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, αλλά και συνταγματικά κατοχυρωμένα όπως είναι η πρόσβαση σε ηλεκτρικό, στέγη κτλ.
Ο Σύριζα προσπάθησε να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού μέσα από την γείωση που είχε ένα κίνημα σαν το δικό μας ανέφερε.
Τα κατάφερε βγήκε στο προσκήνιο, μετά έκανε μια πολιτική κωλοτούμπα, δεν μετουσίωσε σε πολιτική πράξη αυτά τα συνθήματα που υπερασπιζόταν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.
Εμείς και πριν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει στην εξουσία αγωνιζόμαστε προκειμένου να διατηρήσουμε ένα στοιχειώδες επίπεδο διαβίωσης για τον Ελληνικό λαό, συνεπώς αυτό που λέμε είναι ότι υπερασπιζόμαστε τον κόσμο που δεν έχει να πληρώσει, του κόβουν το ρεύμα σε καθημερινή βάση, καθώς 350.000 νοικοκυριά μένουν κάθε χρόνο χωρίς ρεύμα, καθώς έρχονται και χειρότεροι περίοδοι τώρα που θα ξεπουληθεί η ΔΕΗ, θέλουμε να διατηρήσουμε την λαϊκή περιουσία και κατοικία, καθώς βλέπουμε ότι προσπαθεί να εκποιηθεί και να μπουν στην διαδικασία πλειστηριασμού χιλιάδες κατοικίες, καθώς κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας είναι χιλιάδες οι πλειστηριασμοί που αποτρέπουν.»
Η Δράση του κινήματος εξαπλώνεται και στην περιφέρεια.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.