Λευτέρης Παπαδόπουλος στον Prisma 91,6: Το κίνημα ακυρώσεων πλειστηριασμών έχει επεκταθεί και στην Περιφέρεια.

Την διαπίστωση ότι και στην περιφέρεια επεκτάθηκε το κίνημα «Δεν πληρώνω» ανέφερε μιλώντας στον Prisma 91,6 το μέλος Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

Όπως είπε έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας ανθρώπων που πηγαίνουν στα ειρηνοδικεία και πιέζουν και τους συμβολαιογράφους, αλλά και συμβολαιογραφικούς συλλόγους να αποστασιοποιηθούν από και κλίκα περίπου 30 συμβολαιογράφων οι οποίοι είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τα τραπεζικά συμφέροντα, με τους περιφερειακούς συμβολαιογραφικούς συλλόγους, εδώ και καιρό έχουν προκηρύξει αποχή από τους πλειστηριασμούς με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να μην γίνονται πλειστηριασμοί στην Επαρχία.

Μάλιστα έχουν προκηρύξει και αποχή από την σύναψη σύμβασης για την ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών, που σύμφωνα με τις τροϊκανές επιταγές θα έρθουν στην χώρα μας για να πλειστηριαστούν 25.000 ακίνητα σε ενάμισι χρόνο.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο το τελευταίο προπύργιο των τραπεζιτών και της Μνημονιακής κυβέρνησης ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών και Πειραιώς προκήρυξε και αποχή και μη σύναψη συμφωνίας για την ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι το τέλος του έτους.

Επίσης ανέφερε ότι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια στους χαρτογιακάδες που θέλουν να μας πιουν το αίμα και να αντιστεκόμαστε.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23968 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.