«Λειτουργία ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αρταίων – Ημέρα γνωριμίας»

Την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017, στα γραφεία του πρώην ΣΕΣ, Σκουφά …79?? όπου στεγάζεται ο Σύλλογος αιμοδοτών του Δήμου Αρταίων, κατά τις ώρες 10:00 έως 12:00, θα παρευρίσκεται η ομάδα του ΚΕΠ Υγείας για τη βέλτιστη πληροφόρηση των πολιτών.

Θα διανεμηθούν φυλλάδια και θα απαντώνται τα ερωτήματα των πολιτών, ενώ στα πλαίσια της δράσης θα είναι δυνατή η επιτόπου εγγραφή των πολιτών στο ΚΕΠ Υγείας. Συνιστάται οι πολίτες να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ και τη διεύθυνση του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) τους.

Ο σκοπός του ΚΕΠ Υγείας είναι η υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών με κύριο στόχο την πρόληψη απειλητικών νοσημάτων, με έμφαση στα εξής: 1) Καρκίνος του παχέος εντέρου, 2) Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, 3) Καρκίνος του μαστού, 4) Καρδιοαγγειακός κίνδυνος, 5) Ανεύρυσμα αορτής, 6) Καρκίνος του προστάτη και 7) Μελάνωμα. H δομή λειτουργεί στο ισόγειο του Δημαρχείου Άρτας, με ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 έως 13:00.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23924 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.