ΛΑΕ Πρέβεζας: Η Πρέβεζα οικόπεδο – η ζωή μας στο σφυρί

Ξεχάστε την Πρέβεζα που έχετε στο μυαλό σας.

Η «Πρέβεζα» που έρχεται δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό. Ήδη παίρνουμε μια ιδέα για το τι μας περιμένει, τώρα που η γη και η θάλασσά μας χωρίζονται σε στεριανά και θαλασσινά «οικόπεδα» για τα πεντάστερα ξενοδοχεία και για τα πετρέλαια, χωρίς να έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα.

Σήμερα, με τη σύμπνοια Δεξιάς και «Αριστεράς» στο ξεπούλημα, η Ελλάδα θεωρείται ο παράδεισος της αυθαιρεσίας και της λεηλασίας του περιβάλλοντος με μόνο σκοπό το καπιταλιστικό κέρδος σε βάρος της κοινωνίας. Εννοείται ότι τα συμφέροντα των πολιτών της Πρέβεζας είναι εκτός αυτών των ληστρικών – «επενδυτικών» σχεδίων.

Με το master plan των πεντάστερων ξενοδοχείων στα φιλέτα της Πρέβεζας και την επέκταση της μαρίνας αφαιρείται δημόσιος χώρος από τους κατοίκους της. Οι μοναδικοί πνεύμονες πρασίνου της πόλης μας καταστρέφονται και το τσιμέντο και τα τετραώροφα κτίρια περιορίζουν τον ορίζοντα και πνίγουν την πόλη. Μιλάμε για περιβαλλοντικά εγκλήματα, που θα γίνουν στο όνομα της ανάπτυξης και της δήθεν αύξησης των θέσεων εργασίας, τις οποίες θα καταλαμβάνουν εκπαιδευόμενοι από την Ε.Ε με μισθούς πείνας.

Από την ανάπτυξη αυτή δεν θα κερδίσουν τίποτα οι Πρέβεζάνοι. Κύριος υπεύθυνος γι’ αυτό είναι η κυβέρνηση που ξεπουλάει την περιουσία του Δήμου Πρέβεζας, του στρατού και του κράτους σύμφωνα με τις μνημονιακές της υποχρεώσεις.

Μεγάλη ευθύνη έχει επίσης και ο πρόθυμος Δήμαρχος κ. Μπαΐλης που προωθεί τα κυβερνητικά σχέδια, δίνοντας την χαριστική βολή στην πόλη.

Ζητάμε τα στρατόπεδα να περάσουν στο Δήμο και να αξιοποιηθούν προς όφελος του Πρεβεζάνικου λαού, τον οποίο καλούμε σε επαγρύπνηση και έγκαιρη έκφραση της αντίδρασης του ενάντια σε κάθε σχεδιασμό «οικοπεδοποίησης» της γης, της θάλασσας και της ζωής μας.

Καμία αυταπάτη, καμιά αναμονή.

ΛΑΕ Πρέβεζας

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22515 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.