Λάζαρος Λασκαρίδης στον Prisma 91,6: Τα Μνημόνια δεν τελειώνουν όταν φύγουν οι θεσμοί, αλλά όταν πάρει ανάσα ο κόσμος.

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης.
Αναφερόμενος στην αισιοδοξία της κυβέρνησης ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, υποστήριξε ότι το τέλος των μνημονίων δεν έχει καμία ουσιαστική αξία για τον κόσμο, και αυτός τα μνημόνια θα τελειώσουν όχι όταν θα φύγουν οι θεσμοί από την Ελλάδα, αλλά όταν μπορούν λες να ανασάνουν.

Κανείς δεν περιμένει η Ελλάδα να γυρίσει Στις εποχές προ του 2009 με 2010, αλλά τουλάχιστον να ανασάνουμε καθώς το οικονομικό λίπος έχει τελειώσει από τον κόσμο ο οποίος δεν μπορεί να συντηρηθεί.

Σε ότι αφορά τα αναπτυξιακά συνέδρια με αφορμή το πρόσφατο που διεξήχθη στην Κέρκυρα, ο κύριος Λασκαρίδης υπογράμμισε ότι σημασία έχει κάθε φορά οι επισημάνσεις κάνει ο καφές πρωθυπουργός υπουργός, οι ανακοινώσεις γίνονται και ποιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται.

Στο ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων και αν οι εκλογές θα πάνε στο τέλος της τετραετίας, είπε ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν βλέπει εκλογές ωστόσο στην Πολιτική δεν μπορεί κανείς να αποκλείει τίποτε.
Η κυβέρνηση αυτή την στιγμή δεν έχει λόγο να πάει σε πρόωρες εκλογές, καθώς πρόωρες εκλογές τις κάνεις μόνο όταν ξέρεις πως θα τις κερδίσεις και αυτό δεν γνωρίζει η κυβέρνηση ότι θα τον κερδίσει.

Οι μοναδικές πρόωρες εκλογές που έγιναν στην Ελλάδα και δεν τις κέρδισε το κόμμα που κυβερνούσε ήταν το 2009 που τις έκανε ο κ Καραμανλής, αλλά ουσιαστικά έκανε εκχώρηση της εξουσίας, ήξερε ότι θα χάσει και κατέβηκε για να χάσει, όλες οι άλλες πρόωρες εκλογές με την βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα τις κερδίσει.

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.