Κώστας Μπάρκας: «Ο Σακελλαρίου θα έπρεπε να σεβαστεί τον ρόλο του και να είχε παραιτηθεί νωρίτερα» -video

Κώστας Μπάρκας: «Ο Σακελλαρίου θα έπρεπε να σεβαστεί τον ρόλο του και να είχε παραιτηθεί νωρίτερα» -video

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Στο πάνελ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος  της Γραμματείας  του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Αναφορικά με το θέμα της παραίτησης του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Με ανησυχεί όμως το γεγονός ότι ο κ. Σακελλαρίου καταγγέλλει το σώμα που υπηρέτησε τόσα χρόνια από ανώτατο αξίωμα. Αυτό που προκύπτει από την ανακοίνωσή του είναι ότι οι ίδιοι οι δικαστές – τα ανώτατα κλιμάκια – δεν έχουν την εμπιστοσύνη που θα έπρεπε να δείχνουν στον ίδιο τους τον ρόλο» και πρόσθεσε « Ο κ. Σακελλαρίου θα έπρεπε να σεβαστεί τον ρόλο του ως Προέδρου  του ΣτΕ και να είχε παραιτηθεί πριν καιρό, ακριβώς επειδή υπήρχαν διαρροές όσον αφορά ενδεχόμενες αποφάσεις του ανωτάτου Δικαστηρίου. Είναι κακή η τοποθέτηση του κ. Σακελλαρίου απέναντι στους συναδέλφους του, οι οποίοι θα παραμείνουν στο σώμα και θα το υπερασπιστούν. Όλοι μας κρινόμαστε και όλοι πρέπει να σεβόμαστε τον ρόλο μας».

Αναφορικά με τις κατηγορίες του αντιπροέδρου της Ν.Δ. περί δήθεν μεθοδεύσεων της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη, οι οποίες αγγίζουν τα όρια του παραδικαστικού κυκλώματος, ο Κώστας Μπάρκας απάντησε «Είναι λυπηρό ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. να κατηγορεί την κυβέρνηση για δημιουργία παραδικαστικού κυκλώματος. Είναι γροθιά στη Δημοκρατία».

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20739 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*