Κουρουμπλής για εμπορικό λιμένα: Ας καθίσουν κάτω όλοι όσοι εμπλέκονται, να πάρουν μια απόφαση! -Τι λέει ο Υπουργός Ναυτιλίας και ο πρόεδρος του Δ. Λιμενικού Ταμείου στον Prisma 91,6

Τον Φάκελο Λιμάνι άνοιξε και σήμερα ο Prisma 91,6 και καλεσμένοι στην εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Θυμίζουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μη λειτουργία της Δυτικής Προβλήτας. (Διαβάστε εδώ αναλυτικό Ρεπορτάζ)

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής χωρίς να δώσει ουσιαστική απάντηση και κρατώντας αποστάσεις έριξε την ευθύνη στο λιμεναρχείο, το δήμο, τους υπευθύνους του λιμανιού και τον επενδυτή καθώς όπως ανέφερε δεν υπάρχει συνεργασία.

«Όπως το έχω ακούσει υπάρχει λύση» ανέφερε, «ας καθίσουν κάτω όλοι όσοι εμπλέκονται, να πάρουν μια απόφαση και να πούμε να κάνουμε αυτό» σημείωσε.

Ο Υπουργός συνομίλησε και με τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού λιμενικού Ταμείου  και τον παρότρυνε να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να υπάρχει συνεννόηση. Ο Βαγγέλης Συγκούνας ανέφερε ότι το ΣΛΤ έχει καταλήξει στην πρόταση της Δυτικής Προβλήτας, με τον υπουργό να αναφέρεται… στους φίλους που έχει από την Πρέβεζα και να προσθέτει ότι το υπουργείο είναι ανοικτό και μπορεί ο κ Συγκούνας να τον επισκεφθεί όποτε θέλει.

Ο κ Συγκούνας νωρίτερα είχε αναφερθεί αναλυτικά στο πρόβλημα και είχε αναφέρει τόσο τα προβλήματα όσο και τη λύση που το ΔΛΤ προκρίνει για τη λειτουργία της Δυτικής Προβλήτας.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.