Καταγγελία για ξυλοδαρμό αστέγου από σεκιουριτά

Ο σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων,καταγγέλλει τον νέο ξυλοδαρμό αστέγου το βράδυ της 6/4 από σεκιουριτά του ιδιωτικού συνεργείου της εταιρείας που ‘εργολαβικά’ έχει αναλάβει πολλές υπηρεσίες του νοσοκομείου, με το αζημίωτο φυσικά.

Ο συγκεκριμένος συνάνθρωπος μας χτυπήθηκε στο πρόσωπο, μάλλον με σιδερογροθιά. Είναι το δεύτερο κρούσμα που συμβαίνει στον χώρο μας και μάλιστα σε 1 μήνα σχεδόν, πάλι από τους σεκιουριτάδες της ίδιας εταιρείας.

Πιστεύουμε ότι είναι σε γνώση και της διοίκησης η τακτική αυτή της εταιρείας. Όμως είναι μια τακτική βίας και εξαναγκασμού, που απέναντι στις υπαρκτές ανάγκες των συνανθρώπων μας (άστεγοι, ανασφάλιστοι, πεινασμένοι κλπ), απαντάνε με τον τρόπο που ξέρουν.

Στην οικονομική κρίση, την κρίση της κοινωνίας, απαντάνε με την βία, την φασιστική αντίληψη. Προσπαθούν στον χώρο εργασίας του νοσοκομείου και όχι μόνο, να επιβάλουν καθεστώς βίας και τρομοκρατίας. Δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα φασίστα, να δημιουργεί σύγχρονους Καιάδες, δεν θα επιβληθεί καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας στον χώρο του νοσοκομείου, όσο κ αν βολεύει διοίκηση, κυβέρνηση, επιχειρηματίες που απομυζούν τον κόπο του εργαζόμενου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΙ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

 

Πηγή: epirusgate.blogspot.grΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.