Κάλεσμα σε απεργία από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3 ΠΑΝΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του σε όλους τους οικοδόμους, όλους τους εργαζόμενους στις κατασκευές και στηρίζει τον αγώνα τους ενάντια στη βαρβαρότητα που ζουν στους χώρους δουλειάς.

Οι οικοδόμοι και όλοι οι εργαζόμενοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και τις απειλές με απολύσεις αν δεν υποταχτούμε στους όρους δουλειάς που μας επιβάλλουν, αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο που της εξασφάλισαν η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι άφαντοι. Κανένας έλεγχος δε γίνεται για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ούτε για την καταλληλότητα των μηχανημάτων που βρίσκονται στα εργοτάξια και εκτελούν εργασίες, παρ’όλες τις σχετικές ενέργειες που έχει κάνει το Ε.Κ. Πρέβεζας επί τούτου τα τελευταία χρόνια.

Τα προβλήματα που βιώνει ο κλάδος των κατασκευών και οι συνέπειές τους συσσωρεύονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η απεργία είναι το μήνυμα, ότι θα προστατεύσουμε τη ζωή μας διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας, θα αγωνιστούμε ώστε να ανατρέψουμε όλους τους αντεργατικούς νόμους.

 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.