Ιωάννινα: Συγχαρητήρια στο 27ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει την παιδική χορωδία του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με την επωνυμία «Ευμέλεια», η οποία αποτελείται από 60 μαθητές, για τη διάκριση που πέτυχε στην 1η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, στις 17 Μαρτίου.

Αποτέλεσμα της διάκρισης αυτής ήταν να προσκληθεί να συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό χορωδιών που έγινε στο Novisad της Σερβίας στις 21 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, η χορωδία «Ευμέλεια» χαρακτηρίστηκε από τούς κριτές «πειθαρχημένη κατ ομοιογενής, με πολύ ωραίο ήχο», ενώ θεωρήθηκε «πολύ εξελίξιμη, με υψηλά standards χορωδιακού ήθους καi ύφους με εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπερτόριο».

Το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του κάλυψε το κόστος μεταφοράς και διαμονής των μαθητών και των συνοδών τους δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές όχι μόνο να βιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο ανταμείβοντάς τούς για την επίμονη προσπάθειά τους αλλά και να προβάλουν την πόλη μας και τον πολιτισμό της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.