Η Πρέβεζα γιόρτασε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου- 600 φωτογραφίες

Η Πρέβεζα γιόρτασε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου- 600 φωτογραφίες

Με την μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

Στις 11 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Χαραλάμπους στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Ευάγγελος Καινούργιος,  εκπαιδευτικός, διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας.

Aκολούθησε στις 11:30 επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης, στη μνήμη των νεκρών των εθνικών μας αγώνων, από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων που μετείχαν στην εορτή.

Στις 12:00, και με ψιλόβροχο, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου, από τους προσκόπους, τους μαθητές των σχολείων, τους σπουδαστές της ΑΕΝ, τη ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας και πολιτιστικούς συλλόγους.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ 600 φωτογραφίες

Δείτε τις δηλώσεις του εκπροσώπου της κυβέρνησης, Γ.Γ. στο υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής Μιλτιάδη Κλάπα, του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, του Αντιπεριφεριάρχη Στράτου Ιωάννου και του Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20960 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.