Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στην ημέρα Καριέρας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συμμετείχε και εφέτος την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 στην ημέρα Καριέρας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων. Ανανεώνεται λοιπόν ξανά η συνεργασία σπουδαστών της Σχολής με τα Ξενοδοχεία μας για την Πρακτική τους άσκηση τους θερινούς μήνες.

Η Νέα Ένωση τιμά και βοηθά τους νέους που εισέρχονται στην αγορά εργασίας του κλάδου μας βάζοντας το λιθαράκι της στην μείωση των υψηλών ποσοστών ανεργίας και ταυτόχρονα αναβαθμίζει με πτυχιούχους σχολών και νέων ξενοδοχοϋπαλλήλων εν γένει τις παρεχόμενες υπηρεσίες ανεβάζοντας τον πύχη και θέτοντας κάθε χρόνο υψηλότερους στόχους για την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι έχει δημιουργηθεί και μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων ως Τράπεζα Βιογραφικών Σημειωμάτων που θα βρίσκεται στην διάθεση κάθε μέλους της. Για τον σκοπό αυτό μπορεί ο κάθε επαγγελματίας στον Τουρισμό που επιθυμεί να αποστείλει το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Νέας Ένωσης το οποίο είναι:nex.prevezas@gmail.com

Με τιμή

Το  Δ.Σ.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22531 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.