Ευχαριστήριο μήνυμα του Δ. Πρέβεζας για την χρηματική δωρεά από την κ. Μίχου

Ο Δήμος Πρέβεζας και το Τμήμα Πολιτισμού, ευχαριστούν θερμά την συμπολίτισσά μας κ. Αλεξάνδρα Μίχου, για τη δωρεά του ποσού των 300,00 € που προσέφερε για τον εμπλουτισμό της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης με νέες εκδόσεις, στη μνήμη του αγαπημένου της γιου Νικολάου Μίχου.

Η πολύχρονη συμπαράσταση και οικονομική υποστήριξη της κας Αλεξάνδρας Μίχου στη Βιβλιοθήκη μας, για τη συμβολή της στο κοινωνικό, μορφωτικό και πολιτιστικό έργο που επιτελεί, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την τοπική κοινωνία.

Είναι μια αξιέπαινη όσο και συγκινητική ενέργεια, που μας δίνει δύναμη  και αισιοδοξία, προκειμένου να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε να καταστήσουμε τη βιβλιοθήκη, ένα σύγχρονο κέντρο μορφωτικής και  δημιουργικής απασχόλησης, ένα πνευματικό χώρο ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας.

Τα βιβλία που θα εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη μας από τη δωρεά της κας Μίχου, στη μνήμη του γιου της Νικολάου, θα επιλεγούν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των αναγνωστών μας και κυρίως των νέων μας, με ιστορικό-κοινωνικό περιεχόμενο, εκφράζοντας πιστεύουμε και την επιθυμία της δωρήτριας.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος  υπεύθυνη σε θέματα εποπτείας & συντονισμού Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας

 

 

Ελευθερία Αγγέλη-Παπαϊωαννίδη

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.